
بروزرسانی: 09 اردیبهشت 1404
نازک کاری ژاپنی و چوب چاپ سه بعدی با هم ترکیب می شوند تا غرفه The Warp را تشکیل دهند
کاشی های م،ار، چاپ سه بعدی با استفاده از خاک اره باقی مانده از تولید CLT، بدون تثبیت اضافی به یکدیگر متصل شدند تا این غرفه را ایجاد کنند که توسط شرکت ژاپنی میتسوبیشی جیشو دیزاین در هفته طراحی دبی به نمایش گذاشته شد.
The Warp یک غرفه چایخانه است که توسط معماران Kei Atsumi و Motoya Iizawa ساخته شده است. میتسوبیشی جیشو دیزایندفتر مرکزی توکیو به همراه ویبا کریشنا کومار مستقر در سنگاپور از میتسوبیشی جیشو دیزاین آسیا.

این پروژه یک سیستم تولید توسعه یافته توسط شرکت معماری به نام Regenerative Wood را به نمایش می گذارد که از رشته ای ساخته شده از ضایعات چوب مخلوط شده با اجزای ساختم، و مبلمان پرینت سه بعدی استفاده می کند.
این غرفه از تقریباً 900 پانل ساخته شده است که هر کدام شکل متفاوتی دارند که با استفاده از اتصالات ویژه بر اساس تکنیک های نجاری سنتی ژاپنی در کنار هم قرار می گیرند.

اجزای شماره گذاری شده جداگانه را می توان بدون استفاده از میخ یا اتصالات اضافی با دست به هم متصل کرد و باعث می شود ساختار به راحتی در مکان های مختلف جدا شود و دوباره سرهم شود.
آتسومی می گوید: Warp بیش از یک غرفه است، بلکه بی،ه ای درباره آینده معماری و طراحی است. با ،یب نجاری باست، با پرینت سه بعدی مدرن، زبان جدیدی از بیان معماری ایجاد کرده ایم.
این غرفه نشان می دهد که فناوری می تواند جان تازه ای به سنت های قدیمی بدهد و چشم اندازی از آینده ای را ارائه دهد که در آن نوآوری و پایداری دست به دست هم بدهند.»

به گفته آتسومی، سیستم چوب احیا کننده از خاک اره باقیمانده از تولید ،اصر ساختم، چوبی استفاده می کند که به ماده خامی تبدیل می شود که می تواند با دقت و استحکام بالا پرینت سه بعدی شود.
اجزای آن هم برای چاپ و هم برای بسته بندی در جعبه های مقوایی با اندازه استاندارد اندازه من،ی دارند تا حمل و نقل آسان را تسهیل کنند.

برای هفته طراحی دبی 2024، The Warp به ،وان یک چایخانه استفاده شد که بازدیدکنندگان را به تجربه یک مراسم سنتی چای ژاپنی دعوت می کرد.
این غرفه در یک سایت فشرده به وسعت 32 متر مربع، روی سکویی در کنار باغ ژاپنی با مسیری سنگی که به ورودی باریک آن منتهی می شد، قرار داشت.
این طرح به دهانه های کم و مربعی به نام نیجیریگوچی اشاره دارد که نمونه ای از چایخانه های سنتی ژاپنی است.
پس از داخل شدن، منحنی های ارگ،ک و پیچ خورده سازه، جلوه ای گرداب مانند ایجاد می کنند که هدف آن نمایش چیزی است که طراحان آن را «جهش در فضا و زمان» نامیده اند.
این شکل به سمت بیرون و بالا گسترش می یابد و فضایی را ایجاد می کند که به اندازه کافی بزرگ است تا یک استاد چای بتواند از مهمانان آماده کند و در عین حال به افق آینده نگر دبی نگاه کند.

Warp سومین نمونه اولیه است که به ،وان بخشی از برنامه چوب احیا کننده توسعه یافته است، پس از یک پیشخوان پذیرایی منحنی و پارتیشن، و همچنین پاویون دیگری به نام چای خانه Tsuginote.
این پروژه بخشی از شبکه ای است که برای استفاده از ، ها ایجاد شده است صنعت MEC، که متعلق به گروه املاک میتسوبیشی است و محصولاتی مانند الوارهای فرآوری شده و چند لایه (CLT) را در اختیار صنعت ساختمان قرار می دهد.
با ایجاد یک سیستم حلقه بسته که در آن ضایعات مجدداً برای تولید محصولات جدید استفاده می شوند، این شرکت قصد دارد به هدفی دست یابد که ضایعات صفر در طول پردازش الوار در حین حمایت از افزایش ساخت و ساز مبتنی بر چوب باشد.

آزمایش های دیگر در پرینت سه بعدی با چوب بازسازی شده از پروژه های مقیاس کوچک مانند مجموعه لوازم خانگی Forust Yves Béhar\'s Yves Béhar\'s Forust گرفته تا یک پانل کاست کف که می تواند با استحکام فولاد رقابت کند، متغیر است.
میتسوبیشی جیشو دیزاین می تواند تاریخچه خود را به تاسیس دفتر معماری مارونوشی در سال 1890 توسط شرکت میتسوبیشی بازگرداند. در سال 2001 به یک شرکت مستقل تبدیل شد.
پروژه های قبلی این استودیو شامل یک چایخانه آزمایشی دیگر ساخته شده از ضایعات مواد غذایی در بینال معماری ونیز و یک هتل چوبی هیب، 11 طبقه در ساپورو، ژاپن است.
عکاسی توسط عکاسی DUA.
Dezeen شریک رسانه ای بود هفته طراحی دبی 2024 که از 5 تا 10 نوامبر برگزار شد. برای فهرستی به روز از رویدادهای معماری و طراحی که در سراسر جهان برگزار می شود، به راهنمای رویدادهای Dezeen مراجعه کنید.
منبع: https://www.dezeen.com/2024/12/09/mitsubi،-jis،-design-the-warp-pavilion/